Vestlandet er en norsk Minecraft server som siden mars 2017 har skapt mange gode minner og spilleglede for alle og enhver. Vi ønsker at alle skal kunne spille sammen og bli bedre kjent med hverandre, uansett alder enten du er 8 eller 70 år. Det er derfor utrolig viktig for oss at tilpasningene er deretter slik at små barn kan spille sammen med ungdom og godt voksne.

Vi er derfor en gjeng godt voksne som passer på at alle trives med nulltoleranse for mobbing og dårlig ordvalg. Vi i team Vestlandet gjør vårt ytterste for å skape den beste Minecraft opplevelsen! Vi på Vestlandet elsker det vi gjør og alle har det samme målet. Nyskapende, en trygg tilværelse og ikke minst en vanvittig gøyal server!

Hva kan vi tilby? ■ Et ranking system for deg som ønsker å avansere! Få ekstra perks og kommandoer ved å klatre på ranking stigen.

■ Dette er en Survival server, hvor vi spiller med PvE, men det er fremdeles mulig å gå i PvP modus å sloss mot andre likesinnede. Vestlandet baserer seg på fredelighet, og det skaper vi gjennom frivillig PvP.

■ Gøyale plugins som gjør opplevelsen din på serveren mye bedre. Det skjer ting hele tiden og man blir aldri lei!

Hva venter du på? Logg deg på Vestlandet og en del av dette fantastiske miljøet!